About

Deze blog is opgezet door de Haaksbergse Tour en fietsclub (HTFC) om haar leden, mountainbikers, betrokken grondeigenaren, natuurliefhebbers en overige belangstellenden te informeren over de aanleg van de vaste mountainbikeroute rond Haaksbergen. Naast informatieverstrekking doet het blog ook dienst als communicatieplatform waar vragen en opmerkingen over de route geplaatst kunnen worden.

Voor meer informatie over de HTFC kunt u terecht op de volgende website

Advertenties

8 reacties on “About”

 1. Koen Lubbers schreef:

  Beste,

  Ik volg u weblog nu al enkele maanden en vind het geweldig dat er zoveel vrijwilligers bereid zijn hun vrije tijd te besteden aan het aanleggen van een nieuwe mtb-route. De geplaatste foto’s doen vermoeden dat het een prachtige route is geworden, waar velen graag hun vrije uurtjes zullen doorbrengen.

  Op uw weblog staat dat de 40km lus nu al te fietsen is voor niet-insiders. Dit zou ik dan ook graag het komende weekend willen doen. Is dat al toegestaan? En zo ja, zou u mij kunnen vertellen waar ik het beste zou kunnen starten?

  Veel succes nog met de afronding van de werkzaamheden en alvast hartelijk bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Koen Lubbers

 2. Björn schreef:

  Vandaag de 40 km lus gefietst, echt mijn complimenten voor de variatie die jullie in de route hebben aangebracht. Ook voor fietsers uit Eibergen lekker dicht bij huis op te pakken. Fantastisch!!

 3. Patrick Goossens schreef:

  Vandaag weer eens een deel van die fantastische MTB route van jullie gefietst. Mijn complimenten mensen. Wat een mooi parcours om te rijden. Wat een prachtig landschap om doorheen te fietsen. Ik kan aan dit blog zien hoeveel werk het jullie kost. Weet echter dat je er heel veel mensen, inclusief mijzelf, heel veel plezier mee doet. Dank daarvoor.

 4. Rick schreef:

  Hallo,
  Ik zit komend weekend een weekend in Eibergen, kan ik de mtb route oppakken in Eibergen? En is er tijdens de route een mogelijkheid om te kiesen tussen de verschillende lengtes (60 of 40km)?

  Ben erg benieuwd!!
  Groet,
  Rick

  • Alexander Fianke schreef:

   Ho Rick, vanuit Eibergen kun je de route het snelst oppakken als je richting Haaksbergen fietst langs de N18, na de Watertoren rechts de Slotmansweg in dan links de Posse in richting de dierenbegraafplaats en dan rechts de Hoonesweg op. Je zit dan op de route die op de volgende kruising links het fietspad op gaat. Je kunt onderweg verschillende lengtes kiezen zie de routekaart. Veel plezier!

 5. Informatieve weblog! Goeie zaak. Sportieve groet, http://www.mtbaction.nl

 6. Kasper Burgers schreef:

  Beste HTFC,
  In Winterswijk zijn we op dit moment bezig het parcours op de vuilnisbelt uit te breiden. We willen o.a. een TTF aanbrengen en wel de boomstam roll-over zoals jullie die hebben aangebracht aan de ronde bultenweg 2. Heb je voor ons tips en trics. Ik zie dat jullie de boomstammen deels in een bult met zand hebben gelegd. Hoe hebben jullie er voor gezorgd dat alles netjes blijft liggen, ik zie wel dat jullie enkele opsluitstammetjes in de grond hebben geslagen.

  Groet Kasper Burgers FTC Wenters


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s