Routewijziging Lankheet

In het verleden hebben we al meerdere malen een blogbericht geschreven met bovenstaande titel. De route in het Lankheet is er door de jaren heen zeker niet attractiever op geworden. We zijn echter altijd in gesprek gebleven met de mensen van het Lankheet, de ene periode intensiever dan de andere maar er was altijd contact.

Enige tijd terug was er directe aanleiding weer intensiever met elkaar te praten. De Buurserbeek tussen de Schans en Rietmolen wordt opnieuw ingericht en dat raakt de route direct. Na verschillende gesprekken in een prettige constructieve sfeer zijn we tot een route gekomen waarin beide partijen zich goed kunnen vinden en die een prachtige uitbreiding voor onze route is.

Maar eerst nog even doorbijten! De werkzaamheden aan de beek zijn al begonnen het bos aan de Veddersweg en het deel langs de beek zijn hierdoor niet meer begaanbaar. De route wordt omgeleid via de Assinkweg waarna we links de Zandpaalweg in slaan om de route te vervolgen:

omleiding

De nieuwe route zal compleet anders zijn dan de huidige, een paar mooie stukken verdwijnen maar daar komt veel voor in de plaats:

cijfers

De werkzaamheden aan de route beginnen op korte termijn en zullen gefaseerd uitgevoerd worden. De bovenstaande omleiding kan dan spoedig vervangen worden voor het eerste deel van de nieuwe route. Op een later tijdstip volgt meer info.


2 reacties on “Routewijziging Lankheet”

  1. arossel schreef:

    Is het misschien niet beter het lankheet uit de route te halen nu er niet zoveel meer van over is? Dan is er met tijd om de rest mooier te maken en te onderhouden.

  2. Alexander Fianke schreef:

    Heb je het tweede deel van het bericht gelezen Alex?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s