zaterdag 24 maart + overzichtskaart

Een ietwat vertraagde update dit keer. Met een wisselende bezetting van een man of 12 zijn afgelopen zaterdag het eerste deel van de Turfweg en een deel van de Ronde Bultenweg winterproof gemaakt. Of we het helemaal droog houden kunnen we pas maart 2013 zeggen maar het zal in ieder geval een stuk droger zijn. Doordat het zand al een week op de track lag waren er al sluiproutes ontstaan die het vinden van de originele loop van het pad bemoeilijkten. Ondanks dat zit de flow er weer goed in. Hier en daar moeten nog wat aanpassingen gedaan worden omdat het opgebrachte walletje iets te scherp is aangelegd en niet iedereen de lijn kan houden. Henk Vogel heeft tussen het scheppen door nog de tijd gevonden een paar foto’s te maken.

Om een idee te geven hoeveel werk er al verzet is en nog verzet moet worden hieronder een overzicht met de routedelen die (deels) opgehoogd moeten worden:

Voor aanstaande zaterdag staat het meest noordelijke stuk van de Molenbeekweg naar de Stendermolenweg op het programma. Deze lange singletrail is op sommige plekken diep uitgesleten en moet fors worden opgehoogd. Morgen wordt het zand gebracht dat zaterdag door hopelijk een groot aantal vrijwilligers verdeeld moet worden. Heb je zaterdag een paar uurtjes tijd? Meld je dan aan om te helpen!

Advertenties

One Comment on “zaterdag 24 maart + overzichtskaart”

  1. Rob Valk schreef:

    Goed bezig weer! Nu het weer een beetje fatsoenlijk weer lijkt te worden moet ik me ook maar eens aan de route wagen 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s