Stand van zaken

Bijna een week geen berichten betekent niet dat er niets gebeurd is. Integendeel, de opening van de route nadert met rasse schreden. Wanneer precies moet nog bepaald worden maar dat wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Inmiddels zijn alle nieuwe singletracks gegraven. Ook die van de 60 Km lus.  De tracks van de 40 Km route zijn ook afgewerkt en worden ook al regelmatig bereden door die mountainbikers die ze gevonden hebben. Op een paar plaatsen moeten we aan de 40 Km nog wat doen, met name aan de Turfweg. Hier is bij de ingang asbesthoudend puin gevonden dat grondig verwijderd is inclusief de nieuwe track. Daarnaast heeft Jan in het tweede deel van de Turfweg een paar natte plekken opgehoogd, ook hier moet nog weer wat afwerking plaats vinden.

De tracks van de 60 km route moeten allen nog in meer of mindere mate afgewerkt worden. Sommige lopen al behoorlijk goed maar anderen vragen nog de nodige aandacht. Met name de track langs de Meddelerweg is nog erg mul en heeft een aantal doorgangen die nog te scherp zijn. Dat laatste kunnen we nu al verhelpen maar aantrillen kan past gebeuren als het geregend heeft.

Volgende week zondag is de door de HTFC georganiseerde Kikvoschtocht. In de route zijn ruim zo’n 4 Km van de nieuwe tracks opgenomen. De route gaat tegen de rijrichting van de vaste route in.

 

Hieronder een aantal foto’s die een indruk geven van de tracks aan de Markslagweg en van de bolle brug naar de Alsteedse weg:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

3 reacties on “Stand van zaken”

  1. René Schabos schreef:

    Mooi werk mannen. Volgens een mountainbiker die ik op ’t Hoogspel sprak is jullie route mooier dan die in Twickel. Maar hij had wel een shirtje aan van Haakbergen. Beetje chauvinisme zal hem wel niet vreemd zijn, haha. Desondanks mijn complimenten. Hoop er bij te zijn als de opening plaatsheeft en hem daarna een keer helemaal te rijden, René Schabos (mtbroute Twickel)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s