Het einde komt in zicht!

Vandaag ontvingen de vrijwilligers het volgende bericht van Dick Sengers. Het geeft een goed beeld van de vorderingen bij de aanleg van de route:

Beste mensen

Vandaag weer Htfc op z’n best! We hebben samen enorm veel werk verzet. Het hele gebied van Staatsbosbeheer is afgewerkt, op een klein stukje Turfweg na dat maandagmorgen wordt klaar gemaakt, en we hebben zelfs het meest recente door de mini-kraan getrokken spoor aan de Langenbergweg helemaal afgewerkt. Daarmee zijn we zo goed als klaar met het afwerken van de eerste 40 km. De kraanmachinist is inmiddels bezig aan die paar tracks in laatste lus van 20 km. Na de Meddelerweg kan hij nu zonder problemen door naar de Markslagweg en de Buurserstraat. Volgt nog een ander stuk langs de Markslagweg. De komende twee zaterdagen gaan we dat alles afwerken en dan is het grove werk wel ongeveer gedaan. Het einde begint in zicht te raken, we komen langzamerhand in de fase van optimaliseren, bewegwijzering afronden en dat soort dingen. Perfect en nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Groeten,
Dick

Advertenties

2 reacties on “Het einde komt in zicht!”

 1. Martijn schreef:

  Gisteren, maandagavond, heb ik met een stel anderen mtb’ers, een groot deel van de route gereden. Het ziet er goed en de uitdaging is groot genoeg om de route in zijn geheel te rijden. Alleen aan de Turfweg is gilberig door de modder. Voor de rest top, ga zo door.

  Martijn

  • Alexander Fianke schreef:

   Hoi Martijn,

   het tweede deel van de Turfweg vraagt inderdaad nog wat aandacht. Wij zijn op het ogenblik aan het kijken welke oplossing daar de beste is. Dat stuk zal in ieder geval nog verbeterd worden.

   Alexander


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s