Informatieavond belangstellenden

Afgelopen dinsdag 24 mei was de informatieavond voor grondeigenaren, natuurliefhebbers en overige belangstellenden in het gemeentehuis.

We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

Zo’n 20 mensen hebben deze avond bezocht, onder hen waren naast mountainbikers van omliggende verenigingen, enkele grondbezitters en natuurliefhebbers. Na een korte uitleg van Linda ten Thije og Boonkkamp over de achtergrond van de route en de financiering daarvan heeft Henk Vogel de route besproken. Op de opgehangen kaarten konden de aanwezigen het verhaal van Henk volgen en daarover vragen stellen.

Vanuit de zaal kwam met name opbouwend commentaar over die delen van de route waar wandelaars en mountainbikers het pad delen. In de daaropvolgende discussie werden een aantal bruikbare suggesties gedaan zoals het tegengesteld laten lopen van de wandel- en mountainbikeroute en extra borden die oproepen tot wederzijds respect. De belangrijkste boodschap was echter om ook na afronding van de route met elkaar in contact te blijven over de gang van zaken op de route. Één van de aanwezige natuurliefhebbers plaatste een kritische noot over twee delen van de route. Deze zullen we samen met de natuurbeheerders nader bekijken.

Advertenties


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s